00 header 3

Sponsor event zwemmen

Eindelijk was het dan zo ver. Na ruim een half jaar voorbereiding stonden Carl Fraza en Hans van Es, vandaag 21 maart 2019, aan de start van een ultieme uitdaging.... 10 kilometer zwemmen. Niet in open water, maar in Zwembad de Boogerd in Oud-Beijerland. Dat betekent dus 400 keer 25 meter zwemmen. Ga er maar aan staan! En dit alles om geld in te zamelen voor het Odensehuis. Om 10:45 uur kwamen de eerste supporters al aan, vrij snel gevolgd door Hans, Carl en hun partners. Na twintig minuten mochten ook de tientallen supporters zich richting het zwembad begeven. Het personeel van de Boogerd had vlaggetjes opgehangen, het Odensehuis en Carl's dochter spandoeken, en er klonk opzwepende muziek uit de boxen! Om 11:20 uur gaf Paul, medewerker van de Boogerd, het startsein. En daar gingen de mannen voor een langdurig verblijf in het water. De toeschouwers bestonden uit familie, bestuur, coördinator, vrijwilligers en bezoekers van het Odensehuis en collega's van één van de deelnemers. Toen later de kleinkinderen aanschoven, de mannen waren inmiddels al ruim 8 kilometer onderweg, begon het pas echt te leven: 'Hup opa, hup opa'. De sfeer zat er goed in en een ieder had vertrouwen in een goede afloop. De mannen stelden ons niet teleur. Na 3 uur en 20 minuten had Carl de 10 kilometer afgelegd op korte afstand gevolgd door Hans.

Na afloop was het tijd voor de felicitaties, het overhandigen van bloemen en de uitslag van het voorlopig opgehaald sponsorbedrag € 1650,- !

We bedanken de supporters en medewerkers van Zwembad de Boogerd. En natuurlijk Hans en Carl: geweldig bedankt voor deze fantastische actie !

 

Loop gerust
eens binnen

Dit kan op iedere maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 10:00 - 15:30 uur.

Elke laatste vrijdag van de maand is er een uitstapje. Kijk in de agenda meer activiteiten.

 


Vormgeving en realisatie: Schot Marketing en Communicatie schot.nl

Offcanvas

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.