Helpt u mee om de Hoeksche Waard dementievriendelijker te maken?

Dementie wordt vermoedelijk volksziekte nummer 1. We krijgen er allemaal mee te maken, in onze familie- of vriendenkring, maar ook op straat, in de winkel of op het werk. Dat is soms zwaar, maar als we allemaal een beetje moeite doen, kunnen we veel voor elkaar betekenen. Zodat mensen met dementie en mensen in hun omgeving zol lang mogelijk van het leven kunnen blijven genieten.

 

 

Iedereen kan dementievriendelijk worden. Wilt u ook dementivriendelijk worden? Of bent u het al? Meld u aan op www.samendementievriendelijk.nl Bij aanmelding ontvangt u een e-mail. Hiermee krijgt u toegang tot de online training 'GOED' omgaan met dementie. In deze training doorloopt u vier situaties waarin iemand met dementie uw hulp goed kan gebruiken.

 

Meld u dus aan en doe de training! Zo helpt u mee om de Hoeksche Waard dementivriendelijk te maken. Dank u wel! Wilt u meer informatie? Op de website leest u meer over wat u kunt doen in de buurt, voor mantelzorgers of in uw bedrijf. 5 stappen om u te helpen goed om te gaan met dementie vindt u op dezelfde site. Wilt u contact? Dan kunt u bellen met tel. 0800-6002 op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur. U kunt mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Welkom 

Maak vrijblijvend kennis, onder het genot van koffie of thee. Dit kan van maandag t/m vrijdag van 10:00 - 15:00 uur.

Kijk in de agenda voor activiteiten.

 


Vormgeving en realisatie: Schot Marketing en Communicatie schot.nl