Mantelzorg Blijk van Waardering 2021

De gemeente Hoeksche Waard spreekt ook dit jaar weer haar dank en waardering uit voor de (langdurige) zorg en ondersteuning die mantelzorgers voor zorgvragers uit de Hoeksche Waard geven. Zij biedt hen daarom de Blijk van Waardering 2021 aan, een Cadeaubon Hoeksche Waard t.w.v. €75,-.  

Mantelzorgers kunnen het aanvraagformulier Blijk van Waardering 2021 digitaal invullen of downloaden op de site van MEE Mantelzorg www.meemantelzorg.nl of van de gemeente www.gemeentehw.nl

Stichting Present brengt presentjes

Stichting Present Hoeksche Waard kwam vandaag langs en bracht voor de bezoekers een presentje. Een mooie verjaardagskalender, ter bemoediging, een klein gebaar!

Al eerder kwamen zij bij ons langs. In de Jan Tooropstraat voor het bakken van oliebollen en zingen, daarna voor een potje biljarten met jongeren of we ontvingen iets lekkers voor bij de koffie.

Stichting Present; dankjewel voor jullie waardering en bemoediging! Veel succes met jullie prachtige werk. 

Foto: PR Odensehuis HW

Hartenwens ingevuld met de BeleefTV

Februari 2020: medewerker Eline doet mee aan de Valentijnsactie van de winkels Blokker, Bruna en Top1Toys in 's-Gravendeel. Hier kun je een hartenwens indienen. Eline vraagt een activiteit voor bezoekers van het Odensehuis HW. Al snel wordt zij gebeld dat de wens in vervulling kan gaan. 

Na heel wat mails en telefoontjes krijgt het Odensehuis in de maanden januari en februari 2 maanden lang de BeleefTV gratis ter beschikking. 

Blokker, Bruna en Top1Toys: ontzettend bedankt voor dit prachtige cadeau. Wij gaan er de komende maanden van genieten!

 

 

Welkom 

Maak vrijblijvend kennis, onder het genot van koffie of thee. Dit kan van maandag t/m vrijdag van 10:00 - 15:00 uur.

Kijk in de agenda voor activiteiten.

 


Vormgeving en realisatie: Schot Marketing en Communicatie schot.nl