Nieuwjaarsbijeenkomst met life muziek

Het nieuwe jaar begon goed met op vrijdag life muziek van de band 'Looking Sharp met  Marianne Groothand (keyboard, mondharmonica en zang), Fred van Heeren (bas) en Joost Jansen gitaar. Looking Sharp bracht ballades, blues en jazzmuziek en niet te vergeten de meezingers. Er waren heerlijke hapjes en alcoholvrije bubbels. Er werd zelfs nog een enkel dansje gedaan.

Accordeonist Huib Bervoets verraste....

De laatste openingsdag van het Odensehuis verrast Huib ons met prachtige accordeon klanken. Er werd uitbudig mee gezongen en genoten. Zeker is het bezoek van Huib voor herhaling vatbaar.

Kerstdiner

Op vrijdag 22 december genoten de bezoekers van een heerlijk kerstdiner. Dit was bereid door Mieke, Huib en Magdaleen m.b.v. andere vrijwilligers en mantelzorgers. Er waren die dag 35 bezoekers in het Odensehuis en een prima sfeer. Hartelijk dank voor alle bijdragen!

 

Meer hierover en over al het andere nieuws van afgelopen kwartaal, leest u binnenkort in de 6e nieuwsbrief.

Gezellig dinertje voor vrijwilligers en bestuur

Eveneens op dinsdag 22 december hebben de vrijwilligers en een aantal bestuursleden, samen met de coordinator genoten van een gezellig en smakelijk dinertje in de Gravin in Oud-Beijerland. De coordinator bedankte de vrijwilligers op rijm, gevolgd door een attentie van het bestuur. De voorzitter gaf ook de coördinator nog een leuke attentie.

Eerste ambassadeur benoemd

Op dinsdag 15 december werd Jan Bouma, initiatiefnemer van het Odensehuis benoemd tot ambassadeur van het Odensehuis. Dit werd begeleid door een prachtige oorkonde, een bos bloemen en mooie woorden van de voorzitter Gee Rooijmans tijdens een gezamenlijke bijeenkomst van het bestuur en de Raad van Advies van het Odensehuis.Jan was hierdoor zichtbaar ontroerd en uiteraard erg blij met deze titel. Hij draagt hem dan ook met verve uit. In de praktijk was er vanaf de start van het initiatief al geen betere ambassadeur dan Jan, de benoeming was dan ook een logisch vervolg op zijn lange carriere.

Kwetsbaarheid en kracht

Dit was het thema bij de schatkist van het leven deze maand. Na een mooi verhaal werd er een edelsteentje uitgezocht. Met veel geduld werden er dunne laagjes uitgeplozen mooi gekleurde schapenwol omheen gewikkeld. Vervolgens een beetje zeep en stevig rollen, maakte een bijzonder mooi resultaat. De grote schat die in dit kleine kleurrijke balletje verborgen zit, werd zichtbaar door een stukje open te kinippen. Alle bezoekers vonden dit wel een unieke ervaring en hadden vanzelfsprekend zoiets nog nooit eerder gezien of gedaan.

 

Welkom 

Maak vrijblijvend kennis, onder het genot van koffie of thee. Dit kan van maandag t/m vrijdag van 10:00 - 15:00 uur.

Kijk in de agenda voor activiteiten.

 


Vormgeving en realisatie: Schot Marketing en Communicatie schot.nl