Dag van de mantelzorg 2020

Dinsdag 10 november 2020, de dag van de mantelzorg. Een goed moment om alle mantelzorgers in het zonnetje te zetten. Omdat het Odensehuis gesloten is gaan we op zoek naar chauffeurs, de presentjes worden verdeeld en we gaan aan de slag. Soms is het nog een hele onderneming om het juiste adres te vinden. Uiteindelijk belanden er in heel veel brievenbussen pakjes kunst en voor de mantelzorgers het spel 'Bordje Vol', een spel waarmee je ontdekt waar je bordje te vol is en wat je er mee kunt doen.

Lieve mantelzorgers, bedankt! Voor 24 uur klaar staan. Wij zijn trots op jullie. 

Odensehuis gesloten t/m 20 november 2020

Zoals u wellicht heeft vernomen, hebben we ook als Odensehuis besloten om dicht te gaan t/m in ieder geval 20 november 2020. De betrokken bezoekers, mantelzorgers en vrijwilligers zijn zoveel als mogelijk telefonisch ingelicht of hebben een e-mail ontvangen. Hiermee volgen wij het beleid van de overheid, welke gericht is op het beheersen van de verspreiding van het Corona virus. We realiseren ons dat u wellicht behoefte heeft aan een praatje, daarom adviseren wij u om uw mantelzorgers, kinderen en omgeving hiervan op de hoogte te stellen.

De Odense telefoon is bereikbaar van maandag t/m vrijdag op 06-12 89 23 09 tussen 10:00 - 15:00 uur. 

Bestuursleden gezocht

September 2020,

Vacatures Odensehuis Hoeksche Waard                                                                                                               

In het bestuur van het Odensehuis Hoeksche Waard ontstaan de komende tijd vacatures doordat reglementaire zittingstermijnen zijn verstreken.

Belangrijk voor de samenstelling van het bestuur is dat deze als geheel toegerust is om de kerntaak van de organisatie mede vorm te geven en operationeel te bewaken.

Het huidige bestuur is divers samengesteld, zowel qua achtergrond als qua kennis en ervaring.

De samenstelling past bij de missie en doelstellingen van de organisatie.

Het Odensehuis Hoeksche Waard streeft naar diversiteit in de samenstelling van het bestuur als geheel:

  • Goede spreiding van man/vrouw.
  • Goede spreiding over leeftijd.
  • Goede spreiding overige achtergronden, waaronder etnisch.
  • Goede spreiding van deskundigheid en ervaring.

Graag komen wij in contact met mensen die geïnteresseerd zijn in een bestuurslidmaatschap van het Odensehuis Hoeksche Waard.

U kunt uw belangstelling tonen via e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met hartelijke groet namens het bestuur,

Dick Hitzert,

Secretaris Odensehuis Hoeksche Waard.

www.odensehuishw.nl

Odensehuis Hoeksche Waard,

MFA Boezem & Co, Boezemsingel 7, 3261 BD Oud-Beijerland.

Privé toneelvoorstelling Odensehuis

In het AD Hoeksche Waard een prachtig artikel over een bijzonder initiatief: een prive voorstelling voor bezoekers van het Odensehuis, georganiseerd en geregiseerd door theatermaakster Mieke de Wit. Klik op de link, voor het volledige artikel.

Odensehuis 21 augustus in Boezem & Co

Vanaf 21 augustus 2020 vindt u het Odensehuis Hoeksche Waard in de Multi Functionele Accomodatie Boezem & Co. 

Op 4 juli 2016 begon het Odensehuis HW aan de Jan Tooropstraat in Oud-Beijerland. In 2019 werd er gezocht naar een locatie om de tijd te overbruggen naar Boezem & Co. Dit werdt de Lindenhoeve aan de Steenenstraat. Op 23 juli 2020 volgde de oplevering van Boezem & Co, een prachtige Multi Functionele Accomodatie waar veel verschillende partijen gebruik van maken. Alle partijen hebben een intentieovereenkomst getekend om met elkaar een mooie samenwerking aan te gaan. Dit zijn: Welzijn Hoeksche Waard, kinderopvang Kivido, de fotoclub, Mask, Gemiva, Pameijer, de kinderboerderij, de peuterspeelzaal, de speeltuin en het Odensehuis. 

Het nieuwe pand Boezem & Co is circulair gebouwd. Deuren en balken uit gesloopte woningen in Puttershoek, krijgen hier een tweede leven en van oude spijkerbroeken is isolatie materiaal gemaakt. Een bijzonder project. 

 

Odensehuis HW gesloten t/m 1 juni 2020

Zoals u wellicht heeft vernomen, hebben we ook als Odensehuis besloten om dicht te gaan t/m 1 juni 2020. De betrokken bezoekers, mantelzorgers en vrijwilligers hebben we zoveel mogelijk hierover telefonisch ingelicht. Hiermee volgen wij het beleid van de overheid, welke gericht is op het beheersen van de verspreiding van het Corona virus. We realiseren ons dat u wellicht behoefte heeft aan een praatje, daarom adviseren wij u om uw mantelzorgers, kinderen en omgeving hiervan op de hoogte te stellen.

En tijdens werkdagen zijn Deborah en/of Lianne telefonisch bereikbaar op 06-12 89 23 09.

  • 1
  • 2

 

Welkom 

Maak vrijblijvend kennis, onder het genot van koffie of thee. Dit kan van maandag t/m vrijdag van 10:00 - 15:00 uur.

Kijk in de agenda voor activiteiten.

 


Vormgeving en realisatie: Schot Marketing en Communicatie schot.nl