Uitspraken van bezoekers van het Odensehuis op 23 juni 2015

Een ontmoetingsplek waar mensen zichzelf mogen zijn!

 

Mijn vrouw vindt het geweldig om hier te zijn, zal het niet willen missen, de gezelligheid en nieuwe vriendschap, ook als mantelzorger een stuk ontspanning! Echt een openbaring!

 

Een fijne plek waar je met warmte en in een liefdevolle omgeving je problemen kunt bespreken met mensen die in een vergelijkbare situatie verkeren. Waar je ook in een één op één gesprek weer even wat moed kunt krijgen.

 

Als mantelzorger vind ik het fijn om naar het Odensehuis te komen, het is voor mij een uitje. Ook voor mijn man, wij zijn hier ook zo vaak mogelijk. We kunnen goed met een club mantelzorgers over onze problemen praten en gaan weer opgeladen naar huis.

 

Het is een fijne ontspanning, zowel voor mij als mijn man, waar hij van alles kan doen zoals sjoelen, kaarten enz. en voor mij is de praatgroep waar je ontdekt dat er veel meer mensen met deze problemen worstelen en je er over kan praten, zodat je merkt dat je niet alleen ben en je er weer opgelucht vandaan gaat. Bedankt allemaal

 

Sinds kort een plek waar ik me ‘thuis’ voel. Geen uitleg naar anderen over hoe je je voelt, iedereen snapt je. Geeft je steun, gezelligheid.

Een plek waar je open kunt zijn/zeggen wat je dwars zit. Maar zeker ook een plek waar je heel veel voor terug krijgt: positiviteit, warmte, een opsteker om weer door te gaan, kortom een plek die er voor iedereen zou moeten zijn.

 

Het is fijn om hier te zijn. Mijn man die Alzheimer heeft vraagt mij elke dag of wij naar het Odensehuis gaan, het is voor hem nog het enige uitje. De sfeer is hier uitstekend.

 

Het is prachtig om hier als vrijwilliger te zijn, veel genoegdoening, super.

 

Vanaf het overlijden van mijn vrouw heb ik een nieuw leven gevonden. Heel gezellig met elkaar en een fantastisch medeleven.

 

Welkom 

Maak vrijblijvend kennis, onder het genot van koffie of thee. Dit kan van maandag t/m vrijdag van 10:00 - 15:00 uur.

Kijk in de agenda voor activiteiten.

 


Vormgeving en realisatie: Schot Marketing en Communicatie schot.nl